北京语言大学论坛

注册(开放注册)
搜索

[招聘信息] Pro-Matrix招聘实习生-顾问助理/行业研究员/人事助理

Pro-Matrix招聘通知

Pro-Matrix offers an entrepreneurial and dynamic environment for those who want to grow and learn fast
Pro-Matrix offers a world-class internal training program for those who want to sharpen their recruitment skills
Pro-Matrix offers a market competitive compensation and benefits scheme to attract the high-flying players
Pro-Matrix believes in team-work and respects each individual employee fairly

Pro-Matrix is now expanding rapidly across different sector & functional practices and we are seeking great talents at both managerial and associate levels.

For those who are interested in joining us or learning more about our career development plans, please contact us at winni.sun@promatrix.com.cn.

面向对象及工作地点:
Promatrix北京目前需要招聘实习生。
工作地点:北京市CBD
里哦
简历投递:
有意愿的同学请将简历发至winni.sun@promatrix.com.cn,注明实习生/兼职应聘
职位描述:
- 在顾问指导下明确客户的招聘要求,研究特定行业和市场
- 根据客户要求运用各种途径有效的寻找合适的候选人,与候选人建立长期联系,开发人才库
- 及时更新数据库中候选人的资料
任职要求:
- 对人力资源/咨询行业有兴趣,专业不限,每周可提供至少3天的工作时间(工作日)
- 熟练中英文读写能力,口语良好者优先考虑
- 良好的沟通能力和抗压能力
- 有电话销售,电话调研实习经验的学生优先考虑;欢迎大二、大三、大四或研一、研二的学生应聘,增加职场经验,积累行业信息。
顶贴哦,还有效的
顶上去啊!
顶上去啊!
顶上去啊!欢迎投放简历哦!
欢迎投放简历哦!
新人逛逛!!
新人逛逛!!
新人逛逛!!
新人逛逛!!
新人逛逛!!